Η Νέα μας Εταιρική Ταυτότητα

1 Απρ, 2007

Η Εταιρεία μας έχει προχωρήσει στην υιοθέτηση νέας εταιρικής ταυτότητας που υπογραμμίζει το σύγχρονο χαρακτήρα της και τη νέα εποχή εξέλιξής της στη μεγάλη και ενιαία Ευρωπαϊκή αγορά.

Από τον Απρίλιο 2007 έχουμε αλλάξει την επωνυμία μας από Commercial Union Assurance (Cyprus) Limited σε Commercial General Insurance Limited και έχουμε υιοθετήσει νέο έμβλημα.

Η ανανεωμένη εταιρική μας ταυτότητα θα συμβάλει στην υλοποίηση της ευρύτερης στρατηγικής που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια για περαιτέρω ανέλιξη και πρόοδο, διατηρώντας και ενισχύοντας παράλληλα την ηγετική μας θέση στην ασφαλιστική αγορά.

Η επωνυμία της Εταιρείας μας απλοποιείται και η όλη εταιρική της ταυτότητα εκσυγχρονίζεται, αλλά η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός που αναμφισβήτητα χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας εδώ και 33 χρόνια, συνεχίζουν στα ίδια πάντοτε υψηλά επίπεδα. Στόχος μας ήταν και παραμένει να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Η Εταιρεία μας είναι συνδεδεμένη με τον όμιλο Aviva plc, που είναι το αποτέλεσμα της διεθνούς συγχώνευσης των Βρετανικών ασφαλιστικών εταιρειών Commercial Union, General Accident και Norwich Union. Η Aviva plc είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός όμιλος του Ηνωμένου Βασιλείου και ένας από τους πέντε μεγαλύτερους στον κόσμο με 35 εκατομμύρια πελάτες.