Εορταστικό Χορευτικό Δείπνο 2008

19 Ιαν, 2008

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 19 Ιανουαρίου 2008, στο ξενοδοχείο Columbia στο Πισσούρι, το ετήσιο Χορευτικό Δείπνο της Commercial General Insurance Ltd.

Στο δείπνο παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός μελών του προσωπικού με τις/τους συζύγους τους από όλες τις πόλεις καθώς και στενοί συνεργάτες της Εταιρείας.

Σε μια πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ανδρέας Χ. Αρτέμης, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε θερμά για την εκεί παρουσία τους, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που σημειώθηκαν κατά την περσινή χρονιά, με σημαντικότερη αυτή της αλλαγής του ονόματος της Εταιρείας και της επιτυχούς εισαγωγής της ανανεωμένης εταιρικής της ταυτότητας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2007 καθώς και στην ανοδική πορεία του κύκλου εργασιών της, τονίζοντας παράλληλα ότι τα επιτεύγματα όλων αυτών των χρόνων οφείλονται στις συλλογικές προσπάθειες του προσωπικού της CGI. Ακολούθως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους της CGI για το 2008 που είναι η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά καθώς και η παροχή υψηλότερων επιπέδων εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και συνεργάτες.

Με την ολοκλήρωση του χαιρετισμού από τον Πρόεδρο της Εταιρείας, ακολούθησε η κλήρωση, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα τα μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αξιόλογα δώρα. Σειρά είχε το χορευτικό μέρος της βραδιάς, που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.