COVID-19 – Σημαντική Ανακοίνωση

16 Μάρ, 2020

Μέτρα για την αντιμετώπιση και περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19

Έχοντας ως πρώτιστο στόχο τη διαφύλαξη της υγείας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της, η Εταιρεία παρακολουθεί στενά και αξιολογεί όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19 και τον περιορισμό των επιπτώσεων της, προβαίνοντας, όπου απαιτείται, στις αναγκαίες ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Στα πλαίσια της συμμόρφωσης μας με το Διάταγμα της Κυβέρνησης ημερομηνίας 10 Μαρτίου 2020 και των άλλων εξαγγελιών και μέτρων από́ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 13 και 15 Μαρτίου 2020, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για τις ακόλουθες ρυθμίσεις και μέτρα που λαμβάνει η Εταιρεία με ισχύ από την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και μέχρι τη λήξη των ειδικών και πρωτόγνωρων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε:

Η Εταιρεία θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό σε όλα τα γραφεία της. Για το σκοπό αυτό έχουν γίνει διευθετήσεις, εκεί όπου είναι εφικτό, για εφαρμογή τηλεαπασχόλησης / απασχόλησης από το σπίτι, καθώς και για άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης του προσωπικού μας.

Εξυπηρέτηση Συνεργατών και πελατών:

Η Εταιρεία παρακαλεί τους συνεργάτες και τους πελάτες όπως περιορίσουν τις επισκέψεις τους στα Γραφεία μας ΜΟΝΟ στις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις και κατόπιν εκ των προτέρων τηλεφωνικής συνεννόησης με τους αρμόδιους λειτουργούς της Εταιρείας. Η εξυπηρέτηση θα πρέπει να γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πληρωμές προς την Εταιρεία μπορούν να γίνονται με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας (www.cgi.com.cy ) ή απευθείας μέσω της JCC (www.jccsmart.com ), καθώς επίσης με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό. Παραλαβή χρημάτων και εκτέλεση πληρωμών στα κατά τόπους γραφεία της Εταιρείας δεν συστήνεται και παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για συμμόρφωση με την εν λόγω απόφαση.

Πληρωμές από την Εταιρεία προς οποιοδήποτε δικαιούχο θα εκτελούνται ΜΟΝΟ μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς και οι δικαιούχοι παρακαλούνται όπως παρέχουν τα αναγκαία στοιχεία και λεπτομέρειες των τραπεζικών τους λογαριασμών γραπτώς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για έγκαιρη και απρόσκοπτη καταβολή των ποσών που τους οφείλει η Εταιρεία.

Επισημαίνεται πως η λήψη μέτρων πρόληψης σε συλλογικό επίπεδο αλλά και η αυστηρή τήρηση σε ατομικό επίπεδο κανόνων υγιεινής επιβάλλεται από όλους για τον περιορισμό της ταχέως εξελισσόμενης επιδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και η συμμόρφωση με τα Διατάγματα, Αποφάσεις και Οδηγίες που εκδίδονται από τις Αρμόδιες Αρχές είναι απόλυτα αναγκαία.

Τα μέτρα που εφαρμόζει η Εταιρεία τελούν υπό συνεχή αναθεώρηση ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης και των αποφάσεων της Κυβέρνησης. Ως εκ τούτου, η Εταιρεία ενδεχομένως να προβεί στη λήψη περαιτέρω μέτρων, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.