ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ CGI

Η Commercial General Insurance, από τους πρωταγωνιστές του ασφαλιστικού χώρου στη Κύπρο, ιδρύθηκε το 1973 από τη βρετανική ασφαλιστική εταιρεία Commercial Union Assurance plc και τον Όμιλο Χριστοφίδη που αντιπροσώπευε την εν λόγω Εταιρεία στην Κύπρο από το 1925.

Η Εταιρεία διατηρεί καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το νησί.

Η Eταιρεία μας βρίσκεται σε διαρκή πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης και για αυτό το λόγο αναζητεί άτομα ικανά, δραστήρια και δημιουργικά που να μοιράζονται μαζί της τις βασικές αξίες και το όραμα της και που να νοιάζονται και να εξελίσσονται μαζί της.

Στη Commercial General Insurance οι άνθρωποι αναγνωρίζονται, προάγονται και αμείβονται για την απόδοσή τους, αλλά και τις δυνατότητές τους.

Αν προσβλέπετε σε καριέρα στον ασφαλιστικό χώρο και φιλοδοξείτε να γίνετε μέλος ενός σοβαρού, φιλοπρόοδου και δυναμικού οργανισμού, στη Commercial General Insurance έχετε την ευκαιρία.

Παρακαλώ όπως υποβάλετε συμπληρωμένη αίτηση πρόσληψης μαζί με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά πιστοποιητικά στη ακόλουθη διεύθυνση:

Commercial General Insurance Ltd
Υπόψη: Γενικής Διεύθυνσης/ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
Commercial Union House,
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄101, 1071 Λευκωσία
Τ.Θ. 21312, 1506 Λευκωσία

Τηλέφωνο: (+357) 22 505 000

Φαξ: (+357) 22 376 155

E-mail: [email protected]