Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Commercial General Insurance κατέχει μια ηγετική θέση ανάμεσα στις ασφαλιστικές εταιρείες Γενικού Κλάδου της Κύπρου.

Ιδρύθηκε το 1973 από τη βρετανική ασφαλιστική εταιρεία Commercial Union Assurance plc, σήμερα Aviva plc και τον Όμιλο Χριστοφίδη που αντιπροσώπευε την εν λόγω εταιρεία στην Κύπρο από το 1925.

Διατηρώντας καταστήματα σε όλες τις πόλεις και έχοντας δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, σύγχρονο και αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων που δραστηριοποιείται σε όλη τη Κύπρο, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση.

Οι Στόχοι μας

Να συνεχίσουμε την επιτυχημένη δραστηριοποίηση μας στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, με ιδιαίτερη προσήλωση στα επαγγελματικά πρότυπα και την επιχειρηματική δεοντολογία.

Να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών μας εστιάζοντας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας.

Να ενισχύσουμε την ηγετική μας θέση υλοποιώντας στρατηγικές για περαιτέρω ανέλιξη, πρόοδο και επαγγελματισμό.

Η Αποστολή μας

Προσηλωμένοι σε ψηλά πρότυπα επαγγελματισμού καινοτομούμε και δημιουργούμε στο χώρο της ασφάλισης έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του κοινού με τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία μας.

Προσφέροντας ένα σύνολο από σύγχρονα ασφαλιστικά σχέδια, ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επιχείρησης, εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένη προστασία στους πελάτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα ασφαλιστικά σχέδια και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Commercial General Insurance παρακαλούμε επιλέξετε τις αντίστοιχες συνδέσεις (links).

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ