Η Commercial General Insurance συμμετέχει στην εκστρατεία πάταξης του κραχτισμού στις σκηνές ατυχημάτων

4 Νοε, 2015

Η εκστρατεία κατά του κραχτισμού στις σκηνές οδικών ατυχημάτων ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου 2015 από το Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου με τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου και τη συνεργασία του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ισιωτών και Βαφέων Αυτοκινήτων, του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων και της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών, με στόχο την ενημέρωση των οδηγών για τα δικαιώματα τους. 

Το φαινόμενο του κραχτισμού στις σκηνές ατυχημάτων, έχει ως πρωταγωνιστές ορισμένους εκπροσώπους συνεργείων γκαράζ που προσπαθούν με έντονο και επίμονο τρόπο να πείσουν τους εμπλεκόμενους να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους για επιδιόρθωση των οχημάτων τους. Το φαινόμενο αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα κατά τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος και επιβαρύνει με αρνητικές συνέπειες τον ασφαλισμένο. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου έχει εκδώσει σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο διανέμεται στους πελάτες της Εταιρείας μας που διατηρούν Ασφαλιστήρια Μηχανοκίνητων Οχημάτων.